HR Manager

 
 
Stream-Software-293_BW30 (1).jpg
 

Welkom bij Stream Software

Elke keer weer de strafste oplossing bieden voor de klant, dat kan alleen maar met een topteam. Mensen die elke dag hun grenzen verleggen en continu bijleren. De complexiteit in onze business is niet te onderschatten. Daarom doen we er als werkgever alles aan om het werk aangenaam en behapbaar te maken. Op bijleren en jezelf ontwikkelen staat bij ons geen limiet. We werken hard, maar dragen zorg voor een gezond evenwicht tussen werk en privé. Zo staat iedereen er elke dag weer vol energie.

Wil jij niet alleen werken in zulke omgeving, maar ook ervoor zorgen dat deze traditie wordt verdergezet? Als HR Manager werf je de juiste mensen aan die deze cultuur verderzetten. Bovendien zorg je ervoor dat deze mensen zo snel mogelijk met kennis van zaken kunnen meedraaien met ons topteam.

 
 

“Stream Software investeert op alle vlakken in je welzijn, ook in de kleine details.”

- Katia

Stream-Software-288_cust_Q3.jpg

Een HR Manager bij Stream Software...

 

1. Beheert de aanwerving en gaat naar de essentie
Voor het aanwerven van onze bedienden (project managers, sales managers, developers,…) beheer je het wervingsproces van A (opstellen vacature) tot Z (opstellen contract). Je bekijkt CV’s en business requirements kritisch. Je houdt niet van verkooppraatjes dus tijdens een interview zorg je dat verwachtingen langs beide kanten realistisch zijn. Is de kandidaat ideaal voor ons? Zijn wij het ideale bedrijf voor de kandidaat? Dat is de essentie.

2. Wil en denkt vooruit
Talenten vinden die matchen met onze bedrijfscultuur en dan nog eens interesse hebben in IT & Douane? Niet eenvoudig te vinden. Afwachten is dan ook niets voor jou. Je neemt zelf de teugels in handen en laat niets aan het toeval over.

 
 

3. Laat niemand aan zijn lot over
Iemand aanwerven en dan gewoon aan zijn lot overlaten? Nee. Door de complexiteit van onze business komt er een tsunami van kennis op onze nieuwe recruits af. Jij zorgt er mee voor dat zij niet verdrinken door o.a. een leuk en efficiënt onboardingprogramma te organiseren. Gaan we te snel? Gaan we te traag? Je laat geen drenkelingen achter!

4.  Is oprecht geïnteresseerd in mensen
Jij weet als geen ander wat er leeft bij de mensen en hoe je ervoor kan zorgen dat iedereen zich gelukkig voelt in zijn of haar job. Zelf soft skill trainingen geven om mensen te helpen, doe je dan ook super graag. Je bouwt een lange termijn relatie op met al onze medewerkers. Mensen zijn voor jou geen nummer.

 
 

Gezocht profiel: Min. 5 jaar ervaring in HR werving en/of onboarding.

Herken je jezelf in deze functie en wil je meer weten? Klik dan hier om het volledig takenpakket te bekijken. Kaap jij dit buitenkansje weg?

“We helpen elkaar continu. Er gooit altijd iemand een touw. En als het moet, staat er zelfs 6 man tegelijk aan je bureau.”

- James

 
Stream-Software-233_PM_Q3.jpg

Passen wij bij elkaar?

Stream Software-100.jpg

Lachende collega’s

Niets leuker dan je collega’s te zien lachen, toch? We werken hard, maar elkaar helpen doen we altijd - maakt niet uit hoe druk het is. En we maken altijd tijd voor een grapje. Of om onszelf te relativeren.

Stream Software-74.jpg

Elke dag iets nieuws

Ons vakgebied evolueert snel. En we dagen onszelf uit om innovatief te blijven. Daarvoor beklimmen we regelmatig een steile leercurve. En delen we onze kennis meteen. We leren gewoon graag veel bij!

Stream Software-12.jpg

100% optimistisch

Stream Software is een groeiend bedrijf. En we zijn trots om marktleider te zijn in ons vak. Toch blijven we bescheiden. Maar niet minder optimistisch! We gaan weldoordacht, maar met volle koers vooruit.

Hoe solliciteren?

Solliciteren gaat snel! Druk hieronder op de knop:

Nog een vraag? Bel of mail dan even naar onze HR-verantwoordelijke Ellen Palsterman.
Zij helpt je graag verder!

M: ellen.palsterman@streamsoftware.be
T: 00 32 3 825 77 74

 
Stream Software-199.jpg