HR Manager

 
 
Stream-Software-293_BW30 (1).jpg
 

Welkom bij Stream Software

Stream Software is een groeiend bedrijf met loyale klanten en een sterke reputatie. Ook intern zijn we gegroeid en hebben we hard gewerkt aan een modern HR beleid. De complexiteit van onze business is niet te onderschatten, daarom staat er op bijleren en jezelf ontwikkelen bij ons geen limiet. We werken hard, maar dragen ook zorg voor een gezond evenwicht tussen werk en privé. Met een stevige portie Stream Software humor kunnen we onszelf relativeren. Zo kunnen we elke dag met volle goesting als één blok voor de klant blijven gaan.

Wil je ook werken bij Stream Software en ervoor zorgen dat onze cultuur verder blijft groeien ? Aarzel dan niet en solliciteer voor de functie van HR Manager. Vanuit deze functie zorg je dat de juiste mensen aan boord komen en blijven en dat we verderbouwen aan ons HR beleid dat klaar is voor de uitdagingen die ons pad kruisen.

 
 

“Stream Software investeert op alle vlakken in je welzijn, ook in de kleine details.”

- Katia

Stream-Software-288_cust_Q3.jpg

Een HR Manager bij Stream Software...

 

1. Doet alles van A tot Z en gaat naar de essentie
Als HR manager sta je dagelijks in contact met onze operationele afdelingen. Hierdoor ben je verantwoordelijk voor een ruim takenpakket. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het aanwerven van onze bedienden (project managers, sales managers, developers,…) beheer je het wervingsproces van A (vacature) tot Z (ingewerkte kandidaat). Je bekijkt CV’s en business requirements kritisch. Je houdt niet van verkooppraatjes dus tijdens een interview zorg je dat verwachtingen langs beide kanten realistisch zijn. Is de kandidaat ideaal voor ons? Zijn wij het ideale bedrijf voor de kandidaat? Dat is de essentie.

2. Is oprecht geïnteresseerd in mensen
Jij weet als geen ander wat er leeft bij de mensen en hoe je ervoor kan zorgen dat iedereen zich gelukkig voelt in zijn of haar job. Zelf soft skill trainingen geven om mensen verder te laten groeien, doe je dan ook super graag. Je bouwt een lange termijn relatie op met al onze medewerkers. Mensen zijn voor jou geen nummer.

 
 

3. Laat niemand aan zijn lot over
Iemand aanwerven en dan gewoon aan zijn lot overlaten? Nee. Door de complexiteit van onze business komt er een tsunami van kennis op onze nieuwe recruits af. Jij zorgt er mee voor dat zij niet verdrinken door o.a. een leuk en efficiënt onboardingprogramma te organiseren. Gaan we te snel? Gaan we te traag? Je laat geen drenkelingen achter!

4.  Denkt en wil vooruit
Wachten tot er talenten zich aanbieden of tot er iemand met een vraag of probleem naar jou komt? Nee. Afwachten is niets voor jou. Je houdt zelf vinger aan de pols en laat niets aan het toeval over. Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?

 
 

Gezocht profiel: Sta je met beide voeten stevig op de grond, heb je minimum 5 jaar ervaring in HR (bijvoorbeeld als HR Business partner) en heb je een gezonde praktische kennis van zowel de soft HR (rekrutering, onboarding, L&D) als de hard HR (verloningsbeleid, wagenpark,…) dan maak jij kans om onze HR Manager te worden.

Herken je jezelf en wil je meer weten? Klik dan hier om het volledig takenpakket te bekijken. Kaap jij dit buitenkansje weg?

“We helpen elkaar continu. Er gooit altijd iemand een touw. En als het moet, staat er zelfs 6 man tegelijk aan je bureau.”

- James

 
Stream-Software-233_PM_Q3.jpg

Passen wij bij elkaar?

Stream Software-100.jpg

Lachende collega’s

Niets leuker dan je collega’s te zien lachen, toch? We werken hard, maar elkaar helpen doen we altijd - maakt niet uit hoe druk het is. En we maken altijd tijd voor een grapje. Of om onszelf te relativeren.

Stream Software-74.jpg

Elke dag iets nieuws

Ons vakgebied evolueert snel. En we dagen onszelf uit om innovatief te blijven. Daarvoor beklimmen we regelmatig een steile leercurve. En delen we onze kennis meteen. We leren gewoon graag veel bij!

Stream Software-12.jpg

100% optimistisch

Stream Software is een groeiend bedrijf. En we zijn trots om marktleider te zijn in ons vak. Toch blijven we bescheiden. Maar niet minder optimistisch! We gaan weldoordacht, maar met volle koers vooruit.

Hoe solliciteren?

Solliciteren gaat snel! Druk hieronder op de knop:

Nog een vraag? Bel of mail dan even naar onze HR-verantwoordelijke Ellen Palsterman.
Zij helpt je graag verder!

M: ellen.palsterman@streamsoftware.be
T: 00 32 3 825 77 74

 
Stream Software-199.jpg