Rennen, springen, afvinken, klinken

 
 
Stream-Software-35_PM_H.jpg
 

Welkom bij Stream Software

Werken bij Stream Software, dat is oplossingen bedenken voor onverwachte uitdagingen. Bijvoorbeeld: een nieuwe panda vlot langs de douane laten passeren richting Pairi Daiza. Onze klanten rekenen op ons voor snelle, betrouwbare en innovatieve applicaties om hun logistieke en douaneactiviteiten te stroomlijnen. Met onze software kunnen zij hun magazijnen feilloos beheren, hun goederen in sneltempo declareren en hun vrachtwagens vlot de baan op sturen. Zin om ook software-oplossingen te implementeren die de wereld sneller doen draaien? Scroll naar onder om meer te weten over de functie of solliciteer meteen via de knop hieronder.

 

“De leercurve bij Stream Software is heel steil. Gelukkig heb ik een sterk opleidingsplan om me hierin te begeleiden.”

- Gitte

 
Stream-Software-77_PM_Q1.jpg

Een applicatie consultant/project manager bij Stream Software...

 

1. Zet onze klanten in de startblokken
Jij zorgt ervoor dat onze klanten startklaar zijn om met onze applicaties aan de slag te gaan. Samen met onze developers en het customer service team, zorg jij voor een vlotte implementatie. Je ondersteunt klanten ook bij de opstart.

2. Houdt van een goede flow
Om vlot te kunnen werken, moeten onze applicaties afgestemd zijn op de bedrijfsprocessen van onze klanten. Jij brengt ze in kaart en configureert dan onze applicaties op de beste manier. Je denkt echt mee met de klant.

 
 

3. Heeft alles gezien
Gaan we snel genoeg vooruit? Zien we niets over het hoofd? Jij houdt het hoofd koel en volgt de vooruitgang van de projecten nauwlettend op. Je bewaakt het budget en communiceert hier proactief over met de klant.

4. Klinkt graag op succes
Na de opstartbegeleiding klink je op een succesvolle samenwerking met je klant. Tijd om je kennis over te dragen aan het customer service team. Zij volgen de klant verder op.

 
 

Sterke analyses kunnen maken en graag met deadlines werken: dat is belangrijker voor ons dan je diploma. Wel mooi meegenomen: ervaring als business analist van een applicatie, affiniteit met IT (interfacing, sql, xml) en praktijkkennis van douane.

 
 

“Je kan echt meedenken met de organisatie hier. Er wordt geluisterd naar suggesties en dat doet deugd.”

- Joost

 
Stream-Software-200_PM_Q2.jpg

Passen wij bij elkaar?

Stream Software-100.jpg

Lachende collega’s

Niets leuker dan je collega’s te zien lachen, toch? We werken hard, maar elkaar helpen doen we altijd - maakt niet uit hoe druk het is. En we maken altijd tijd voor een grapje. Of om onszelf te relativeren.

Stream Software-74.jpg

Elke dag iets nieuws

Ons vakgebied evolueert snel. En we dagen onszelf uit om innovatief te blijven. Daarvoor beklimmen we regelmatig een steile leercurve. En delen we onze kennis meteen. We leren gewoon graag veel bij!

Stream Software-12.jpg

100% optimistisch

Stream Software is een groeiend bedrijf. En we zijn trots om marktleider te zijn in ons vak. Toch blijven we bescheiden. Maar niet minder optimistisch! We gaan weldoordacht, maar met volle koers vooruit.

“We helpen elkaar continu. Er gooit altijd iemand een touw. En als het moet, staat er zelfs 6 man tegelijk aan je bureau.”

- James

 
Stream-Software-233_PM_Q3.jpg

Hoe solliciteren?

Solliciteren gaat snel! Druk hieronder op de knop:

Nog een vraag? Bel of mail dan even naar onze HR-verantwoordelijke Ellen Palsterman.
Zij helpt je graag verder!

M: ellen.palsterman@streamsoftware.be
T: 00 32 3 825 77 74

 
Stream Software-199.jpg