Een positieve attitude is het beste antwoord

 
 
Stream-Software-293_BW30 (1).jpg
 

Welkom bij Stream Software

Stream Software gaat voor duurzame relaties met topklanten. Onze applicaties voor de douane- en logistieke sector werken snel, betrouwbaar en efficiënt. De ondersteuning die we bieden, is minstens even sterk. Daarvoor zoeken we mensen die meedenken en pijlsnel op zoek gaan naar antwoorden.

 

“We helpen elkaar continu. Er gooit altijd iemand een touw. En als het moet, staat er zelfs 6 man tegelijk aan je bureau.”

- James

 
Stream-Software-164_cust_Q1.jpg

Een customer service medewerker bij Stream Software...

 

1.  Pluist graag zaken uit
Een vraag waar je nog niet meteen het antwoord op weet? Laat de uitdagende vragen maar komen! Jij weet er wel weg mee. Niets leuker dan dit uit te pluizen en zo snel mogelijk de klant te kunnen antwoorden, toch? Een opleiding volgen om de klant nog beter te kunnen helpen? Leuk!

2. Meet zijn/haar succes in aha-momenten
Klanten zullen aan jou vragen hoe ze met de Stream Software applicaties moeten werken. Jij kent onze applicaties door en door, en verstaat de kunst om complexe dingen makkelijk te verwoorden, waardoor er bij onze klanten een lichtje gaat branden.

 
 

3. Legt meteen de link
Je gaat zelfstandig op zoek naar oplossingen voor vragen. Daarbij werk je nauw samen met onze developers en andere afdelingen. Je ziet snel verbanden en hebt oog voor commerciële kansen.

4. Luistert gericht
Natuurlijk heb je het antwoord niet altijd meteen klaar. Dus moet je de vraag soms goed analyseren en raad vragen aan de juiste persoon.

 
 
 

“Het is enorm fijn te kunnen werken in een modern en licht kantoor. Er is aan alles gedacht om onze job goed te kunnen doen." 

- Alexander

Stream-Software-273_cust_Q2.jpg

Passen wij bij elkaar?

Stream Software-100.jpg

Lachende collega’s

Niets leuker dan je collega’s te zien lachen, toch? We werken hard, maar elkaar helpen doen we altijd - maakt niet uit hoe druk het is. En we maken altijd tijd voor een grapje. Of om onszelf te relativeren.

Stream Software-74.jpg

Elke dag iets nieuws

Ons vakgebied evolueert snel. En we dagen onszelf uit om innovatief te blijven. Daarvoor beklimmen we regelmatig een steile leercurve. En delen we onze kennis meteen. We leren gewoon graag veel bij!

Stream Software-12.jpg

100% optimistisch

Stream Software is een groeiend bedrijf. En we zijn trots om marktleider te zijn in ons vak. Toch blijven we bescheiden. Maar niet minder optimistisch! We gaan weldoordacht, maar met volle koers vooruit.

 

“Stream Software investeert op alle vlakken in je welzijn, ook in de kleine details.”

- Katia

Stream-Software-288_cust_Q3.jpg

Hoe solliciteren?

Solliciteren gaat snel! Druk hieronder op de knop:

Nog een vraag? Bel of mail dan even naar onze HR-verantwoordelijke Ellen Palsterman.
Zij helpt je graag verder!

M: ellen.palsterman@streamsoftware.be
T: 00 32 3 825 77 74

 
Stream Software-199.jpg