Doe jij de wereld sneller draaien?

 
 
Stream-Software-238_dev_H.jpg
 

Welkom bij Stream Software

Bij Stream Software doen we de wereld een beetje sneller draaien. Met onze applicaties kunnen klanten hun magazijnen in één oogopslag beheren. We zorgen er mee voor dat ze hun goederen in sneltempo bij de douane kunnen declareren. En dat hun vrachtwagens zonder vertraging de baan op kunnen. Als IT developer ontwikkel, test en update jij al onze applicaties. Je schrijft de snelste, meest performante en meest betrouwbare software. 

 

“80% van wat in de haven wordt gedeclareerd, passeert langs onze software. Dat vind ik toch wel iets speciaals.”

- Laurent

 
Stream-Software-38_dev_Q1.jpg

Een IT Developer bij Stream Software...

 

1. Doet méér dan software ontwikkelen
Straffe applicaties ontwikkelen die de logistieke processen van onze klanten stroomlijnen: dat is de basis. Maar je doet méér: dankzij je kennis over douane en logistiek, verras je onze klanten met proactieve oplossingen en innovaties.

2. Heeft een job die blijft boeien
Personaliseren van een standaard softwarepakket? Ontwerpen van een nieuwe functionaliteit? Je doet het allemaal. Met zo’n diverse vragen van klanten en een snel evoluerend vakgebied, word je continu uitgedaagd.

3. Kan lekker snel sprinten
Het mag vooruitgaan! Daarom werken we volgens de SCRUM methode. We spelen kort op de bal en laten elke maand nieuwe, nog betere versies van onze applicaties op de wereld los.

4. Maakt zijn collega’s gelukkig
Je werkt nauw samen met je collega-developers en de customer service afdeling. Het is dan ook aan jou om alles goed te documenteren en duidelijk te communiceren. 

Oplossingsgericht kunnen denken en je willen vastbijten in ons vakgebied: dat is voor ons belangrijker dan je diploma. Wel mooi meegenomen: kennis van .NET C#, SOLID-principes, Entity Framework, Dependency Injection, Unit testing & Mocking, Winforms en VSTS & GIT.

 

“We hebben allemaal hetzelfde gevoel voor humor, en dat maakt de sfeer hier zo aangenaam.”

- Harold

 
Stream-Software-136_dev_Q2.jpg

Passen wij bij elkaar?

Stream Software-100.jpg

Lachende collega’s

Niets leuker dan je collega’s te zien lachen, toch? We werken hard, maar elkaar helpen doen we altijd - maakt niet uit hoe druk het is. En we maken altijd tijd voor een grapje. Of om onszelf te relativeren.

Stream Software-74.jpg

Elke dag iets nieuws

Ons vakgebied evolueert snel. En we dagen onszelf uit om innovatief te blijven. Daarvoor beklimmen we regelmatig een steile leercurve. En delen we onze kennis meteen. We leren gewoon graag veel bij!

Stream Software-12.jpg

100% optimistisch

Stream Software is een groeiend bedrijf. En we zijn trots om marktleider te zijn in ons vak. Toch blijven we bescheiden. Maar niet minder optimistisch! We gaan weldoordacht, maar met volle koers vooruit.

“Op elk moment kan je hier van iets nieuws proeven. Zoveel ontwikkelingsmogelijkheden: da’s bijzonder voor een KMO.”

- James

 
Stream-Software-196_dev_Q3.jpg

Wat als jij een developer was bij Stream Software?

Een licht en modern kantoor, pannenkoeken op vrijdag, collega’s waar je op kan rekenen: er zijn heel wat redenen waarom we zo graag werken bij Stream Software. Ontmoet ons team en kijk alvast even binnen in je toekomstige werkomgeving!

Hoe solliciteren?

Solliciteren gaat snel! Druk hieronder op de knop:

Nog een vraag? Bel of mail dan even naar onze HR-verantwoordelijke Ellen Palsterman.
Zij helpt je graag verder!

M: ellen.palsterman@streamsoftware.be
T: 00 32 3 825 77 74

 
Stream Software-199.jpg