Een positieve attitude is het beste antwoord

 
 
Stream-Software-293_BW30 (1).jpg
 

Welkom bij Stream Software

Een topplek. Dat vinden wij van ons kantoor. Een plek waar het écht aangenaam werken is en waar we alles hebben om onze job goed te doen. En dat allemaal dankzij onze Chief Happiness Officer. Met je natuurlijke flair zorg je dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Ga jij de uitdaging aan?

 
 

“Stream Software investeert op alle vlakken in je welzijn, ook in de kleine details.”

- Katia

Stream-Software-288_cust_Q3.jpg

Een Office Manager - Chief Happiness Officer bij Stream Software...

 

1. Maakt ons blij
Vergaderzalen dubbel geboekt? Een last minute wijziging? Jij weet als geen ander onze dagelijkse chaos te beheersen. Voor bezoekers ben je het eerste gezicht. Je heet iedereen welkom en zorgt voor een aangename eerste indruk van ons bedrijf. En die leuke evenementen die jij organiseert? Daarmee maak je iedereen op kantoor net dat tikkeltje gelukkiger. Jij verdient de titel “Chief Happiness Officer”.

2. Heeft aan alles gedacht
Je hebt een proactieve attitude. Je verrast collega’s door hen een stapje voor te zijn. Gaat één van onze sales managers naar een beurs, dan staat alle materiaal al klaar. Geeft de projectmanager een opleiding, dan liggen de syllabi netjes klaar. Gaat er een meeting door, dan zorg jij voor een piekfijn verzorgde zaal. Je geheime wapen? Een goed geheugen én een goede planning.

 
 

3. Brengt orde in onze chaos
Je creëert voor iedereen een aangename kantooromgeving. Orde, netheid en een positieve  sfeer zijn daarbij essentieel. Daarover ben je zo enthousiast, dat je iedereen inspireert om hier een steentje aan bij te dragen. Je bent duidelijk over je verwachtingen en spreekt collega’s aan als ze dit even uit het oog verliezen.

4.  Blijft altijd cool
Telefoons opnemen, administratie beheren, relaties onderhouden met de andere bedrijven in het gebouw en een aantal externe leveranciers contacteren: het zijn nog maar een aantal zaken die jij elke dag combineert. In al die variatie, én op de meest hectische momenten, hou je het hoofd koel.

 
 

Herken je jezelf in deze functie en wil je meer weten? Klik dan hier om het volledig takenpakket te bekijken. Kaap jij dit buitenkansje weg?

“We helpen elkaar continu. Er gooit altijd iemand een touw. En als het moet, staat er zelfs 6 man tegelijk aan je bureau.”

- James

 
Stream-Software-233_PM_Q3.jpg

Passen wij bij elkaar?

Stream Software-100.jpg

Lachende collega’s

Niets leuker dan je collega’s te zien lachen, toch? We werken hard, maar elkaar helpen doen we altijd - maakt niet uit hoe druk het is. En we maken altijd tijd voor een grapje. Of om onszelf te relativeren.

Stream Software-74.jpg

Elke dag iets nieuws

Ons vakgebied evolueert snel. En we dagen onszelf uit om innovatief te blijven. Daarvoor beklimmen we regelmatig een steile leercurve. En delen we onze kennis meteen. We leren gewoon graag veel bij!

Stream Software-12.jpg

100% optimistisch

Stream Software is een groeiend bedrijf. En we zijn trots om marktleider te zijn in ons vak. Toch blijven we bescheiden. Maar niet minder optimistisch! We gaan weldoordacht, maar met volle koers vooruit.

Hoe solliciteren?

Solliciteren gaat snel! Druk hieronder op de knop:

Nog een vraag? Bel of mail dan even naar onze HR-verantwoordelijke Ellen Palsterman.
Zij helpt je graag verder!

M: ellen.palsterman@streamsoftware.be
T: 00 32 3 825 77 74

 
Stream Software-199.jpg