spreken met kennis van zaken

 
 
Stream Software-97.jpg
 

Welkom bij Stream Software

Op en top functionele software-oplossingen voor bedrijven in de logistieke en douanesector? Dat is waar we bij Stream Software dag in, dag uit voor zorgen. Snel en pragmatisch, vanuit een ijzersterke expertise en duurzame visie zoeken onze sales managers mee naar de beste oplossing om de logistieke processen van onze klanten te optimaliseren. Die aanpak loont: we zijn trots om dé marktleider te zijn in onze niche.

 

“De leercurve bij Stream Software is heel steil. Gelukkig heb ik een sterk opleidingsplan om me hierin te begeleiden.”

- Gitte

 
Stream-Software-77_PM_Q1.jpg

Een Sales- en Accountmanager bij Stream Software...

 

1. Streeft naar kwaliteit
We verkopen niets wat kwalitatief niet gerealiseerd kan worden. Hoe weet je dit? Door optimale afstemming met andere afdelingen. Soms betekent dit ook ‘nee’ kunnen zeggen tegen onze klanten.

2. Denkt aan efficiëntie
Tijd en middelen verliezen? Daar heb je een hekel aan. Wat je verkoopt, moet werk besparen bij onze klanten. Hiervoor heb je mensen en middelen nodig die uiteraard beperkt zijn. Vanuit een economisch en mensgerichte benadering probeer je deze zo optimaal mogelijk in te zetten.

3. Steekt de handen uit de mouwen
Zelf ook contracten uitpluizen en marketingtools uitdenken?  Graag. Je houdt niet van vakjesdenken en hebt graag een veelzijdige functieomschrijving.
 

4. Streeft naar langetermijnengagement
Je streeft naar lange termijn relaties met onze klanten, leveranciers en medewerkers. Je weet het operationele te overstijgen, synergiën te creëren en mensen te engageren.

5. Is een ondernemer
Je bent continue aandachtig voor nieuwe opportuniteiten in de sector die een meerwaarde kunnen betekenen. 
Bijleren en in de materie duiken doe je graag. Je hebt liever een geleidelijke groei, dan een ‘big bang’.

 

Oplossingsgericht kunnen denken en je willen vastbijten in ons vakgebied: dat is voor ons belangrijker dan je diploma. Wel mooi meegenomen: kennis van en/of ervaring in douane, en fiscale vertegenwoordiging; ervaring in een commerciële functie en affiniteit met IT.

 

 

“Je kan echt meedenken met de organisatie hier. Er wordt geluisterd naar suggesties en dat doet deugd.”

- Joost

 
Stream-Software-200_PM_Q2.jpg

Passen wij bij elkaar?

Stream Software-100.jpg

Lachende collega’s

Niets leuker dan je collega’s te zien lachen, toch? We werken hard, maar elkaar helpen doen we altijd - maakt niet uit hoe druk het is. En we maken altijd tijd voor een grapje. Of om onszelf te relativeren.

Stream Software-74.jpg

Elke dag iets nieuws

Ons vakgebied evolueert snel. En we dagen onszelf uit om innovatief te blijven. Daarvoor beklimmen we regelmatig een steile leercurve. En delen we onze kennis meteen. We leren gewoon graag veel bij!

Stream Software-12.jpg

100% optimistisch

Stream Software is een groeiend bedrijf. En we zijn trots om marktleider te zijn in ons vak. Toch blijven we bescheiden. Maar niet minder optimistisch! We gaan weldoordacht, maar met volle koers vooruit.

“We helpen elkaar continu. Er gooit altijd iemand een touw. En als het moet, staat er zelfs 6 man tegelijk aan je bureau.”

- James

 
Stream-Software-233_PM_Q3.jpg

Hoe solliciteren?

Solliciteren gaat snel! Druk hieronder op de knop:

Nog een vraag? Bel of mail dan even naar onze HR-verantwoordelijke Ellen Palsterman.
Zij helpt je graag verder!

M: ellen.palsterman@streamsoftware.be
T: 00 32 3 825 77 74

 
Stream Software-199.jpg