Support analyst

 
Stream-Software-293_BW30 (1).jpg
 

Zin om mee te denken met onze klanten en hen te ondersteunen? En zo de wereld sneller te doen draaien?

Dat mag je best letterlijk nemen. Want onze passie ligt zowel in IT als in logistiek. Zo passeert 80% van de goederen in de haven van Antwerpen door onze systemen. Magazijnen beheren, goederen declareren, vrachtwagens uitsturen. Onze klanten doen dat allemaal met onze software.

Scroll om te ontdekken. Of klik hier om te solliciteren.

 

“We helpen elkaar continu. Er gooit altijd iemand een touw. En als het moet, staat er zelfs 6 man tegelijk aan je bureau.”

- James

 
Stream-Software-164_cust_Q1.jpg

Een customs support analyst bij Stream Software...

 
 

1.  Pluist graag zaken uit
Een vraag waar je nog niet meteen het antwoord op weet? Laat de uitdagende vragen maar komen! Jij weet er wel weg mee. Niets leuker dan dit uit te pluizen en zo snel mogelijk de klant te kunnen antwoorden, toch? Een opleiding volgen om de klant nog beter te kunnen helpen? Leuk!

2. Meet zijn/haar succes in aha-momenten
Klanten zullen aan jou vragen hoe ze met onze Customs Software modules moeten werken. Jij kent onze modules door en door, en verstaat de kunst om complexe dingen makkelijk te verwoorden, waardoor er bij onze klanten een lichtje gaat branden.

 
 

3. Legt meteen de link
Je gaat zelfstandig op zoek naar oplossingen voor vragen. Daarbij werk je nauw samen met onze developers en andere afdelingen. Je ziet snel verbanden en hebt oog voor commerciële kansen.

4. Luistert gericht
Natuurlijk heb je het antwoord niet altijd meteen klaar. Dus moet je de vraag soms goed analyseren en raad vragen aan de juiste persoon.

 
 

Gezocht profiel: Probleemoplossend denken en sterke analyses kunnen maken: dat is belangrijker voor ons dan je diploma. Wel mooi meegenomen: praktijkervaring in douane of met onze Customs applicatie. Minimum 1 jaar relevante werkervaring is vereist.

 
 
 

“Het is enorm fijn te kunnen werken in een modern en licht kantoor. Er is aan alles gedacht om onze job goed te kunnen doen." 

- Alexander

Stream-Software-273_cust_Q2.jpg

Passen wij bij elkaar?

Stream Software-100.jpg

Lachende collega’s

Niets leuker dan je collega’s te zien lachen, toch? We werken hard, maar elkaar helpen doen we altijd - maakt niet uit hoe druk het is. En we maken altijd tijd voor een grapje. Of om onszelf te relativeren.

Stream Software-74.jpg

Elke dag iets nieuws

Ons vakgebied evolueert snel. En we dagen onszelf uit om innovatief te blijven. Daarvoor beklimmen we regelmatig een steile leercurve. En delen we onze kennis meteen. We leren gewoon graag veel bij!

Stream Software-12.jpg

100% optimistisch

Stream Software is een groeiend bedrijf. En we zijn trots om marktleider te zijn in ons vak. Toch blijven we bescheiden. Maar niet minder optimistisch! We gaan weldoordacht, maar met volle koers vooruit.

 

“Stream Software investeert op alle vlakken in je welzijn, ook in de kleine details.”

- Katia

Stream-Software-288_cust_Q3.jpg

Hoe solliciteren?

Solliciteren gaat snel! Druk hieronder op de knop:

Nog een vraag? Bel of mail dan even naar onze HR-verantwoordelijke Ellen Palsterman.
Zij helpt je graag verder!

M: ellen.palsterman@streamsoftware.be
T: 00 32 3 825 77 74

 
Stream Software-199.jpg